Searching...
16 Kasım 2012 Cuma

Hesap Çalınmaları



Hesap çalınması bildirimlerine yönelik işlemlerin  yürütülmesi uzun zaman önce sonlandırılmıştır. Bu sebeple ilgili talepler  işleme alınamamaktadır. Önlem olarak teknik açıdan firmamız üzerine düşeni  yapmıştır. Bunun dışında hesap güvenliğinizden birinci derecede sadece kendiniz  sorumlusunuz. Siz de gerekli önlemleri aldığınızdan emin olun. Hesap  bilgilerinizi kimse ile paylaşmayın. Lütfen daha bilinçli ve dikkatli olunuz. Çünkü bu noktada uğranılan mağduriyetler tamamen kullanıcı kökenli olacağı için  tarafımızca telafisi mümkün olmayacaktır.

Sitemizdeki 'Şifremi Unuttum' seçeneğini kullanarak, hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz aracılığıyla kendinize yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. An  itibariyle bu konu ile ilgili herhangi bir aksaklık bulunmamaktadır. Şifre sıfırlama isteğini söz konusu hesabınıza kayıtlı e-posta adresine  istediğinizden emin olunuz. Hesabınızın gereksiz(spam) bölümünüde kontrol ediniz. Ancak buna rağmen tarafınıza e-posta ulaşmıyorsa, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak konu ile ilgili açıklamalara göz atınız.


Herhangi bir şekilde hem e-posta hesabı hemde kullanıcı hesabı  kontrolünü yitiren oyuncularımıza tarafımızca yardımcı olunamamaktadır. Bu durumda ilgili e-posta servis sağlayıcınız ile irtibata geçmelisiniz.


Aynı konu ile ilgili ısrarcı tutumla birden fazla talep açanlar standart  prosedür uygulamasını değiştirmeyeceği gibi uygulanabilecek ceza gereği ilgili  kullanıcı hesaplarıyla siteye giriş yapamayacak, sitemiz üzerinden gerçekleştirilebilen  tüm işlem haklarından mahrum kalacaktır.
 
 Twitter Takip