Searching...
14 Kasım 2012 Çarşamba

Pando Media Booster Hatası





İlk önce aşağıdaki adımları izleyin ve Pando'nun bilgisayarınızda yüklü olup olmadığını kontrol edin:

Sırası ile Başlat >> Denetim Masası >> Programlar ve Özellikler kategorilerine giriş yapın.

Yukarıdaki adımları yapma amacımız; Pando Media Booster'ın bilgisayarımızda hatalı veya eksik kurulumu olup olmadığını öğrenmek, var ise programı silip en baştan doğru olarak yüklemeyi sağlamaktır.

Eğer; Programlar ve Özellikler bölümünde Pando Media Booster programı yüklü ise tamamen kaldırın.

Daha sonra; tamamen bilgisayarınızdan kalktığına emin olmak için;

Sırası ile Bilgisayarım >> Yerel Disk C >> Program Files >> Pando Networks adlı klasörü kontrol edin ve var ise bu klasörü silin.

Daha sonra da aşağıda vereceğim linkten Pando'yu yeniden kurun ve bilgisayarınıza reset attıktan sonra kurulum yöneticisini açmayı tekrar deneyin:

BURADAN İNDİRİN

Not: Bu hata aynı zamanda bilgisayarınızın saat ve tarihinin güncel olmamasından da kaynaklanabilir. Bu sebeple sistem saatinizin güncel olduğundan da emin olmanız gerekmektedir.


DİĞER ALTERNATİF : 

Pando'yu ''Program Ekle ve Kaldır'' bölümünden kaldırdıktan sonra yeniden kurmadan, doğrudan  yukarıda verdiğimiz adresten dosyayı indirerek kurmaya başlayabilirsiniz.

Yeni eklenen çözüm yöntemleri:

-"C:\Program Files\Pando Networks\Media Booster" veya "C:/Program Files(x86)/Pando Networks/Media Booster" klasörüne gidin "PMB.exe.config" dosyasını, "PMB.exe.config.bkp" olarak yeniden adlandırın ve tekrar indirme işlemini deneyin.
 
 Twitter Takip