Searching...
18 Ocak 2013 Cuma

Wolfteam Taç Sistemi

Merhaba Wolfteam Oyuncuları,

10.01.2013 tarihinde Wolfteam'e gelen yamayla birlikte "Taç Sistemi" oyuna eklendi. Peki nedir bu "Taç Sistemi" ve ne işe yarar? İşte bütün bu sorularınıza bu konuda cevap bulabilirsiniz.

Taç Sistemi

Wolfteam’in yeni Taç sistemi sayesinde artık oyunda yaptığınız her şeyin ayrı bir değeri olacak. Kafadan vurduğunuz her rakibiniz, her sinsi saldırınız, açtığınız her şans kutusu, her kurduğunuz bomba ve çok daha fazlası. Tüm yeteneklerinizi diğer oyunculara göstermek ve Wolfteam’de ne kadar iyi olduğunuzu kanıtlamak için işte size fırsat.

Taç Sistemi, belli bir altın değeri karşılığında size anlık görevler veren ve bu görevleri tamamlamanız takdirde sizi KP ve seçtiğiniz göreve özel Taç ile ödüllendiren yeni bir sistem. Bu sistem sayesinde Profil sayfanızı başarılarınız ve kazandığınız taçlar ile özelleştirerek, diğer Wolfteam oyuncularına Taç Sistemi’nde ne kadar iyi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Görevler



Daha fazla bilgi almak için, buradan forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Siz de bunun gibi muhteşem sistemlerden yararlanmak için, Wolfteam oynayın!

0 yorum:

 
 Twitter Takip